Stel je eens voor, wie is Justin? 

Ik ben Justin, geboren in Zaandam – 1981. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn hobby’s zijn kickboksen en voetballen. Ik hou van samen zijn met mijn gezin, kamperen met onze vouwwagen en samen nieuwe plekken ontdekken. 

Sinds wanneer werk je bij IMAGO en hoe ben je hier terecht gekomen?

Na mijn stage bij Gravemaker prepress, ben ik daar blijven werken. In 2013 heeft IMAGO Gravemaker overgenomen en ben ik bij IMAGO in dienst gekomen. Hier startte ik op de DTP en ik ben vervolgens doorgegroeid in de functie van ordermanager / hoofd planning.  

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Het leukste vind ik dat geen dag hetzelfde is, het is heel divers. Het contact met klanten en het oplossen van uitdagingen. Ik hou van het meedenken met mensen, het zoeken naar de juiste oplossing, waarna je een tevreden klant hebt. Dit geeft mij veel voldoening. We werken in een leuk team dus er wordt ook veel gelachen met de collega’s.  

“Ik ben het meest trots op dat wij bij IMAGO echt wel heel gave producten maken en dat in combinatie met leuke collega’s en leuke klanten”.

Van welke ontwikkeling in de grafimedia verwacht jij veel in de toekomst?

De kwaliteit van het grootformaat printen en de snelheid waarmee het opgeleverd kan worden. Wij printen op de meest duurzame printer in de markt. De printer is de meest energiezuinige in zijn klasse en gebruikt milieuvriendelijke inkt. Wij zorgen dat materialen zo lokaal mogelijk besteld worden, zodat we de juiste kwaliteit kunnen garanderen en zodat je weet dat een volgende bestelling weer van exact dezelfde kwaliteit is.

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op grafisch gebied?

De 3D prints, een visual waarbij jouw afbeelding een sterke diepte werking krijgt. Met deze techniek maak je grote indruk bij je klanten en maak je jouw bedrijf of product écht zichtbaar. Het is een nieuwe techniek waar ik veel van verwacht de komende tijd.