BuitenW
IMG_0638
IMG_0639

De kunst van het zichtbaar maken!

Uw imago wordt voor een belangrijk deel bepaald door uw visuele communicatie. IMAGO is gespecialiseerd in het realiseren van al uw reclame uitingen. Als hybride drukkerij, bieden we u door de combinatie van digitaal- en offsetdrukwerk, van klein tot grootformaat, veel mogelijkheden. Maar ook op het gebied van lithografie en prepress heeft IMAGO een naam hoog te houden. Sinds onze oprichting in 1989 werken we voor verschillende reclamebureaus, ontwerpers, fotografen en grafische collega’s. Maar ook voor multinationals en bedrijven uit het MKB.

 

delux1

Groot formaat

U wilt natuurlijk dat uw werk of product zo veel mogelijk aandacht krijgt. En hoe kan dit nu beter dan door het groot aan te pakken. Met prachtige displays, affiches of fotopanelen kunt u uw boodschap nog beter communiceren. Met onze industriële printers van Durst kunnen we rechtstreeks diverse materialen tot wel 4 cm dik bedrukken. Kunststof, foam maar ook hout of plexiglas worden in zes kleuren + wit bedrukt. Bel ons voor een afspraak en laat u verrassen door alle mooie toepassingen.

 

delux1

Digitaal drukken

Wij zijn niet alleen ervaren offsetdrukkers met een kritische blik, maar we hebben ook veel ervaring met digitaal drukken. Al sinds de eerste printers uitkwamen is IMAGO betrokken bij deze techniek. Met onze digitale pers bedrukken we diverse materialen in vijf kleuren. Natuurlijk met een hoge offset “look en feel”. Digitaal drukken is al mogelijk vanaf oplage één en dus zeer interessant voor kleine oplages van bijvoorbeeld boeken of brochures.

 

delux1

Offset drukken

Drukken, een oud ambacht dat we nu met de modernste technieken uitoefenen. Wij maken offsetplaten met een hybride raster voor onze Heidelberg Speedmaster persen. Dit raster combineert het beste uit twee rastertechnieken (AM en FM) waardoor we de hoogste kwaliteit in uw drukwerk behalen. Wij overdenken graag met u het juiste evenwicht tussen het visualiseren van uw idee, het juiste materiaal en een efficiënt grafisch proces.

 

delux1

Lithografie & Prepress

Het lijkt een cliché, maar een goed begin is toch echt het halve werk. Beelden en bestanden moeten nu eenmaal vakkundig worden voorbereid om het beste resultaat te halen uit drukwerk. Een goede controle, het toepassen van colourmanagement en vervolgens een cPDF maken. Samen met het produceren van ICC kleurproeven is dit een van de redenen die ons vak zo leuk maken.

 

delux1

Colourfull printing

Onze nieuwe manier van drukken noemen we colourfull printing. In plaats van vier basiskleuren zoals bij full colour, gebruiken wij er zes! PMS kleuren kloppen met de waaier en beelden knallen van uw brochure of display. Wilt u dat wij uw werk ook colourfull drukken? Maak snel een afspraak en wij laten u graag onze mogelijkheden zien.